240-260 Boekenvoordeel voor de feestdagen! - (gearchiveerd)

NB: Dit bericht is gearchiveerd. De inhoud is mogelijk niet meer actueel.

De wintertijd is ingegaan, de dagen worden snel korter en de bomen laten hun blad vallen. Het is november. En ook al ben je er misschien nog niet mee bezig, de feestdagen komen er weer aan!

Daarom helpen wij je graag bij het uitzoeken van leuke cadeau’s voor de échte Volvo-liefhebber! We hebben in onze Butiken, onze online webshop, een paar mooie aanbiedingen klaar staan, speciaal voor leden!

Wat te denken van het boek ‘De geschiedenis van de 200, hét volledige geactualiseerde standaardwerk over de Volvo 240-260 series. Nu, speciaal voor leden en speciaal in aanloop naar de feestdagen, voor slechts € 29,99! De normale ledenprijs is € 34,99.

Maar er is meer! Maak je keuze uit nog meer boeken, of geef het unieke grill-embleem als Sinterklaas- of kerstgeschenk. Een sieraad voor elke 240 of 260! Bovendien krijg je bij iedere bestelling een gratis pen, sticker of sleutelhanger van het Volvo 240-260 Register cadeau.

Bestel eenvoudig online in onze Butiken. Zo verzeker je je van een origineel cadeau. Succes gegarandeerd! En voor wie ik niet meer spreek voordat de feestdagen daadwerkelijk aanbreken: alvast hele fijne feestdagen gewenst!

Met vriendelijke groet,

Jan Kelderman

Voorzitter Volvo 240-260 Register