Butiken 2.0

De nieuwe Butiken is geopend! Achter de schermen wordt nog de laatste hand gelegd aan de voorraad, dus het kan nog voorkomen dat een T-shirt toch niet in de gewenste maat leverbaar is, er wordt dan zo snel mogelijk contact opgenomen. Betalen kan vanaf nu eenvoudig met Ideal.

Diverse artikelen zijn voor leden extra scherp geprijsd met een mooie ledenkorting. Bij de prijs kan deze worden geselecteerd. Bestel je producten voor de ledenprijs, geef dan bij het afrekenen aan onder “bestelnotities” wat je lidnummer is. In onze administratie moet het lidmaatschapsnummer overeenkomen met de factuurgegevens en het bij ons bekend mailadres. 

LEDENVOORDEEL TOT en MET 31.12.2021
Als lid van het Volvo 240- 260 register krijgt u tot eind 2021 in onze Butiken webshop een korting van 5 euro bij een bestelling van 20 euro of meer en… u betaalt géén verzendkosten.

Hoe werkt het?
U maakt van deze aanbieding gebruik door bij het afrekenen in het vakje “couponcode” het woord “ledenvoordeel” te typen en vervolgens op de knop “waardebon toepassen” te klikken. De bon wordt dan automatisch verwerkt. Omdat deze bon alleen voor leden te gebruiken is, is opgave van uw lidnummer noodzakelijk. 

Nu ook afhalen!
Met ingang van 16 december 2020 is het ook mogelijk uw bestelling af te halen in Geffen. U kunt dat aangeven in het bestelproces. Nadat uw bestelling is afgerond neemt de coördinator van de Butiken contact met u op om een afspraak te maken.