Afgelast: VårFärd – voorjaarsrit

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 19/04/2020
10:00 am - 5:30 pm

Locatie
Hills Food and Fun

Categorieën


23-2-2020: Vanwege het door het Rijk afgekondigde verbod op samenkomst tot 1 juni kan de Varfärd op 19 april geen doorgang vinden. Houdt de site en de berichtgeing van de organisatie in de gaten of mogelijk een nieuwe datum komt.

18-3-2020: Corona-update: de beperkingen door het Corona virus gelden vooralsnog tot 6 april. Op dit moment is nog niet bekend of deze periode wordt verlengd. Daarom is nog niet duidelijk of de Varfärd 2020 doorgaat. Houdt de site en de berichtgeving van de organisatie van de Varfärd in de gaten voor de laatste ontwikkelingen

Dé voorjaars-puzzelrit met een ervaren Volvo voor het hele gezin
De komende lente wordt de enige echte VÅRFÄRD rit voor de 25e keer verreden. Een mijlpaal! In samenwerking met de Volvo Klassieker Vereniging, de 700 vereniging en het 240-260 register is wederom een fantastische rit met dito opdrachten voor u voorbereid. Om in de ’25-sferen’ te blijven is het nuttig u mede te delen dat deze rit alleen verreden mag worden door Volvo’s (geen andere automerken) die 25 jaar of ouder zijn. Voor meer informatie over de Vårfärd kijkt op de Vårfärd facebookpagina, of op de website van uw vereniging.

Wat kunt u verwachten?
Om een traditie in ere te houden starten we in de plaats waar de Vårfärd rit de vorige editie is geëindigd: in Bergharen. U bent vanaf 10.00 uur van harte welkom bij Hills Food en Fun, Stompendijk 9 6617 KH in Bergharen. De koffie staat voor u klaar!

Tussen 11.00 en 12.00 uur kunt u starten voor ongeveer 100 km Volvo rijplezier. De finish is uiterlijk om 17.00 uur in regio Amersfoort. Om 17:30 is de prijsuitreiking. Kortom, een fantastische dag met 100 Volvo liefhebbers.

Inschrijving
Het inschrijfgeld is €20,- per auto (inclusief inzittenden). Het Volvo 240-260 register draagt daarvan €10,- bij zodat u voor €10,- per equipe deel kunt nemen aan de rit. U krijgt hiervoor een rallyschildje, koffie, een foto van u onderweg met uw Volvo en een prijs als u de rit en de opdrachten als (één van) de beste(n) heeft vervuld. 

Om organisatorische redenen stopt de inschrijving voor deze rit bij 100 auto’s. Daarom is inschrijving vooraf verplicht. U schrijft zich uiterlijk 22 maart in via uw eigen club/vereniging. Echter, door de verwachte hoge opkomst is deelname aan deze rit nog geen garantie. U krijgt hier rond 30 maart 2020 een bevestiging van per mail. In de regel geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Deze keer is de route voor iedereen eenvoudig te volgen met een gewone routebeschrijving.

De Vårfärd staat erom bekend dat ook de kinderen niets te kort komen. Kinderen tot 12 jaar oud kunnen ook leuke prijzen winnen!

                                                   Wij hopen u te ontmoeten op zondag 19 april 2020!

 

Inschrijven is niet meer mogelijk, het maximum aantal deelnemers is bereikt!