Taxatie ledenvoordeel!

Goed nieuws! Naast een taxatie via de sleutel- en taxatiedagen, kan je als lid van het Volvo 240-260 Register nu ook gebruikmaken van de taxateurs van de Volvo Klassieker Vereniging!
Dit betekent dat als lid bij ons register, jouw 240 of 260 voor hetzelfde lage bedrag (€ 25,- d.d. mei 2021) kan laten taxeren als dat je lid zou zijn van de VKV. Je krijgt van de VKV een rapport dat voldoet aan de eisen van de FEHAC.

Controleer vooraf dat jouw verzekeringsmaatschappij het taxatierapport van de VKV accepteert. Een taxatie is slechts een momentopname en de taxateur kan geen weggewerkte schades zien. Een taxatierapport is dus geen garantie voor het te ontvangen bedrag bij schade, mochten er na het ongeval een eerder onzichtbaar gebrek aan het licht komen.
Zo goedkoop? De kosten zijn ca. 6x lager dan normaliter en dat maakt dat de meningen over clubtaxaties zijn verdeeld. Toch willen jouw als lid deze afspraak tussen onze verenigingen niet onthouden. Vorm jouw eigen mening en dan is de keuze aan jou!
Leestip! In de artikelen van onze Volvologisch-columnist Joost Kam (Advies Verzekerd) vind je meer informatie over verzekeringsclausules en taxatierapporten.

Werkwijze:
– Je meldt jezelf rechtstreeks bij de taxateur van de VKV, zie voor de actuele kosten www.volvokv.nl/taxatie-rapport en voor de taxatieadressen www.volvokv.nl/technische-commissie.
– Vermeld jouw lidnummer van het Volvo 240-260 Register bij aanmelding bij de VKV-taxateur.
– Je doet rechtstreeks zaken met de taxateur van de VKV. Dit gaat dus buiten het Volvo 240-260 Register om. Het Volvo 240-260 Register is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de taxatieresultaten en/of gevolgen bij evt. schade en/of de reactie van jouw verzekeringsmaatschappij.