Autoschouw Svenska Bildelar

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 29/06/2019
10:00 am - 4:00 pm

Locatie
Svenska Bildelar

Categorieën


locatie: Lienden
tijd: 10:00 tot: 16:00

`Diagnosedag`bij
Svenska Bildelar
Achterstraat 7
4033 BM Lienden.

Niet iedereen kan, wil of durft zelf gereedschap ter hand te nemen om het noodzakelijke onderhoud aan zijn Volvo 240/260 te doen. Juist dan is het goed om je eigen auto te laten inspecteren door een Volvodeskundige die weet waar hij naar moet kijken: de autoschouw.

Tijdens deze diagnosedag wordt uw Volvo aan een nauwgezette inspectie onderworpen door Gerard Mulder en zijn zoon Lars. Alle bevindingen worden vastgelegd in een technisch rapport zodat u een duidelijk overzicht heeft van de staat van uw auto met daarbij de eventuele aanbevelingen.

Op deze dag wordt niet gesleuteld, alleen gekeken en gemeten. Het leuke van de autoschouw is dat u er met uw neus bovenop mag staan. Kijk mee over de schouder van de monteur en bespreek samen de staat van uw auto. U krijgt de antwoorden direct van de vakman.

Geschat wordt dat elke auto zo’n 50 minuten op de brug staat voor de technische controle. U ontvangt ongeveer een week van tevoren een richttijd wanneer u verwacht wordt. Uiteraard bent u eerder welkom om onder het genot van een kop koffie of thee de aanwezige auto’s te bekijken en te bespreken.

Het aantal plekken is beperkt, dus inschrijving verzekert je niet van deelname. De inschrijving sluit een week voor de autoschouw, of eerder als het maximum aantal aanmeldingen is bereikt.

02 juni 2019: De planning voor de schouw is vol, er kan niet meer worden aangemeld.