16 april 2023 - 10:00
Woudenberg

Vårfärd

INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK, HET MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS IS RUIMSCHOOTS AANGEMELD.

Dé voorjaars-puzzelrit met een ervaren Volvo voor het hele gezin
De Varfard (vrije vertaling: voorjaarsrit) is een rit die bedoeld is voor klassieke Volvo’s tot en met de V70 Classic, en waarbij dus meerdere Volvo Clubs welkom zijn.
Deze rit is een doorlopende rit; ze start altijd op de plek waar de vorige editie is geëindigd, in dit geval restaurant Schimmel in Woudenberg, en stopt op een locatie die van te voren niet bekend wordt gemaakt.

Het is een rit voor het hele gezin met diverse proeven / tussenstops (ook aan de kinderen is gedacht!), een fotomoment (foto’s meteen na afloop beschikbaar), en leuke prijzen voor de winnaars en sowieso voor alle kinderen.
De rit is ongeveer 80 – 100 kilometer.
Deelnemers worden welkom geheten met koffie/thee en iets lekkers, en zij ontvangen een rallyschildje en een routeboek.

Dat gaan we doen op zondag 16 april 2023 vanuit:

Restaurant Schimmel 1885
Stationsweg Oost 243
Woudenberg.

Er is geen eten vanuit de rit georganiseerd, maar op de eindlocatie is er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid te eten.

LET OP!: De ervaring leert dat we meer inschrijvingen krijgen dan de 100 equipes die we kunnen hanteren. In dat geval zullen we selecteren in de inschrijvingen volgens de volgende criteria:
– Bij voorkeur doen alle aangeschreven verenigingen met ten minste één equipe mee.
– Het heeft de voorkeur om een zo divers mogelijke groep Volvo’s te krijgen
– Daarna op volgorde van inschrijving
Mocht u buiten deze eventuele selectie vallen dan krijgt u daar vrij snel na 14 maart 2023 bericht van en komt u op de wachtlijst. Mocht u uiteindelijk niet mee kunnen rijden dan krijgt u uiteraard uw geld terug.

Inschrijving
Het inschrijfgeld is €20,- per auto/equipe (inclusief inzittenden). Het Volvo 240-260 register draagt daarvan €10,- bij zodat u voor €10,- per equipe deel kunt nemen aan de rit. U krijgt hiervoor een rallyschildje, koffie, een foto van u onderweg met uw Volvo en een prijs als u de rit en de opdrachten als (één van) de beste(n) heeft vervuld.

Om organisatorische redenen stopt de inschrijving voor deze rit bij 100 auto’s. Daarom is inschrijving vooraf verplicht. U schrijft zich uiterlijk 14 maart in via onze website.  Snel na 14 maart 2023 krijgt u een mail waarin staat of u deel kunt nemen of niet.

Deze keer is de route voor iedereen eenvoudig te volgen met een gewone routebeschrijving.

De Vårfärd staat erom bekend dat ook de kinderen niets te kort komen. Kinderen tot 12 jaar oud kunnen ook leuke prijzen winnen!

Wij hopen u te ontmoeten op zondag 16 april 2023!

Volvo 240 – 260 register
Volvo Klassieker Vereniging
Volvo 300 vereniging.