12 oktober 2024 - 09:00
Middelbeers

Sleuteldag KdL Automotive te Middelbeers

Wij zijn blij dat wij weer terecht kunnen bij het team van Kevin de Leuw van KdL Automotive als sleuteladres, samen met onze vrienden van de Volvo 700 Vereniging. KdL is een reeds bekende speler in Volvo oldtimer- en youngtimerland, is al jaren trouwe magazinesponsor van ons clubblad, en krijgt uitstekende recensies. Middelbeers ligt op 20 minuten van zowel Tilburg, Eindhoven als België.

De planning en coördinatie zoals brugindeling is in handen van de garagehouder i.s.m. de Technische Commissie. Het aantal sleutelplekken is beperkt en wordt toegewezen op volgorde van inschrijving. De brugtijd is afhankelijk van het aantal inschrijvers.  We starten om 9:00 uur en vanaf 15:00 ruimen we samen op, zodat iedereen uiterlijk om 16:00 uur richting huis kan. Wij sturen vooraf een bevestiging van deelname met het tijdstip waarop voor jou een brug is gereserveerd. Om de dag soepel te laten verlopen vragen wij iedereen tijdig aanwezig te zijn. De verse bonenkoffie staat klaar en voor de lunch wordt gezorgd.

Bijzonderheden
Bij vloeistofafvoer geldt een milieutoeslag, tenzij je dit zelf via jouw gemeente afvoert.
Vele soorten klussen zijn mogelijk, incl. bijv. viergasmeting, maar op deze dag gaan we niet: spuiten, tectyleren, kleppen stellen.
NB: Kleppen stellen is de specialiteit van KdL, dus daarvoor reserveren wij jaarlijks een aparte dag.

Gereedschap
Elke sleutelaar dient zelf het benodigde gereedschap mee te nemen. Speciaal-gereedschap kan in overleg met de gastheer worden geleend.

Onderdelen
Om er zeker van te zijn dat de benodigde onderdelen en materialen aanwezig zijn, bestel je deze vooraf via ons website formulier i.c.m. de aanmelding of bij de garagehouder: info@kdlautomotive.nl .
De week voorafgaand wordt de planning gemaakt en bestelling geplaatst. Onderdelen betaal je rechtstreeks aan de garage.
Eigen materiaal of elders bestelde onderdelen of vloeistoffen laat je thuis, we zijn tenslotte te gast.

Safety first
Draag de juiste kleding, schoeisel en evt. beschermingsmiddelen die thuishoren in een werkplaats.
In de garage wordt alleen gereden door Team KdL. Zij zetten i.v.m. de veiligheid als enige auto’s op de brug.

Hulp nodig?
Geef in het aanmeldformulier aan of je assistentie nodig hebt van een clublid, of advies van KdL-monteurs.
Kortom, sleutelen doe je zelf en met clubleden. De monteurs zijn er voor technisch advies (niet om alle reparaties voor je te verrichten).

Tip
Verdiep je vooraf in de reparatie door middel van onze Nederlandstalige GreenBooks, FAQ of instructiefilmpjes! Of zoek op YouTube.

Aanmelden
Vanaf heden kan je je aanmelden via onderstaand website formulier.

Afmelden?
Kan je onverhoopt niet komen? Meld je tijdig af! Je betaalt de reeds bestelde onderdelen + verzendkosten aan de garagehouder en dan wordt de onderdelen naar je toegestuurd.


Aanmeldingen zijn nog niet mogelijk.