11 mei 2024 - 09:00
Harderwijk

Autoschouw Gerard & Lars Mulder

Terug van weggeweest!

Locatie: Volvo Broekhuis, Zuiderbreedte 42, 3845 MC Harderwijk. (NB: niet in Lienden!)

Niet iedereen kan, wil of durft zelf gereedschap ter hand te nemen om het noodzakelijke onderhoud aan zijn Volvo 240/260 te doen.
Voor anderen geldt: “Ik durf wel te sleutelen, maar kan geen diagnose stellen”. Juist dan is het goed om je eigen auto te laten inspecteren door een Volvodeskundige die weet waar hij naar moet kijken tijdens de autoschouw.

Gerard Mulder is bekend als voormalig Technisch Coördinator van onze vereniging, van zijn eigen garagebedrijf en als 240-rallycoureur. Inmiddels werkt hij al Technisch directeur Volvo Broekhuis Harderwijk. Sinds 2024 is hij weer actief in de Technische Commissie.
Lars Mulder heeft met de paplepel de nodige ervaring opgedaan met hoekige Volvo’s en was altijd actief tijdens de eerdere autoschouwdagen.
===
Tijdens deze diagnosedag wordt uw Volvo aan een nauwgezette inspectie onderworpen door Gerard en Lars Mulder. Alle bevindingen worden vastgelegd in een technisch rapport zodat u een duidelijk overzicht heeft van de staat van uw auto met daarbij de eventuele aanbevelingen.
Op deze dag wordt niet gesleuteld, alleen gekeken en gemeten. Het leuke van de autoschouw is dat u er met uw neus bovenop mag staan.

Kijk mee over de schouder van de specialist en bespreek samen de staat van uw auto. U krijgt de antwoorden direct van de vakman.
Geschat wordt dat elke auto zo’n 50 minuten op de brug staat voor de technische controle. U ontvangt ongeveer een week van tevoren een richttijd wanneer u verwacht wordt. Uiteraard bent u eerder welkom om onder het genot van een kop koffie of thee de aanwezige auto’s te bekijken en te bespreken.

Werkwijze onder voorbehoud:

  1. Het aantal plekken is beperkt tot 12 voertuigen (6 in de ochtend, 6 in de middag), dus inschrijving verzekert je niet van deelname.
  2. We maken gebruik van loting of een selectie van voertuig leeftijd, type om de diversiteit te tonen.
  3. Je kan een voorkeur aangeven voor ochtend en/of middag.
  4. De inschrijving sluit een week voor de autoschouw.
  5. Er is een reservelijst, in geval dat er een ingeloot lid zich door omstandigheden alsnog afmeld.
  6. Overige deelnemers kunnen deze dag alleen als toeschouwer bijwonen.

Vragen? Neem contact op met techniek@volvo240-260register.nl


U kunt zich niet meer aanmelden.