6 april 2024 - 09:00
Cuijk

Sleuteldag Claus & Sinon Cuijk

locatie: Cuijk
tijd: 09:00 – 16:00
adres: De Hork 8a, 5431 NS Cuijk

BIjzonderheden: ook airco bijvullen, automaatbak flushen. Speciaal tarief vooraf door jouzelf op te vragen bij de garagehouder.

Dit is een evenement in samenwerking met de Volvo 700 Vereniging, en wij zijn blij dat wij ook weer terecht kunnen bij Marcel, Dennis en Johan van Autobedrijf Claus & Sinon als sleuteladres. Claus & Sinon is een bekende speler in Volvo oldtimer- en youngtimerland en krijgt uitstekende recensies van onze leden en op internet.

De planning, coördinatie & brugindeling is wie-het-eerst-komt, op aangeven van de garagehouder. Het aantal sleutelplekken is beperkt tot de bruggen en opstelplaatsen. De brugtijd per auto is afhankelijk van het aantal inschrijvers (fair-use policy).  We starten om 9:30 uur en vanaf 15:00 ruimen we samen op, zodat iedereen uiterlijk om 16:00 uur richting huis kan. Wij sturen vooraf een bevestiging van deelname. Om de dag soepel te laten verlopen vragen wij iedereen tijdig aanwezig te zijn. Uiteraard wordt er voor koffie, cake en lunch gezorgd.

Bijzonderheden
Vele soorten klussen zijn mogelijk, zelf automaatbak flushen. Hiervoor betaal je een gereduceerd tarief (vraag de actuele prijs zelf vooraf op bij de garagehouder).

Gereedschap
Elke sleutelaar dient zelf het benodigde gereedschap mee te nemen. Speciaal-gereedschap kan in overleg met de gastheer worden geleend.

Onderdelen
Om er zeker van te zijn dat de benodigde onderdelen en materialen aanwezig zijn, bestel je deze vooraf via ons website formulier i.c.m. de aanmelding of bij de garagehouder: info@clausensinon.nl  .
De week voorafgaand wordt de planning gemaakt en bestelling geplaatst. Onderdelen betaal je rechtstreeks aan de garage.
Eigen materiaal of elders bestelde onderdelen of vloeistoffen laat je thuis, we zijn tenslotte te gast.

Safety first
Draag de juiste kleding, schoeisel en evt. beschermingsmiddelen die thuishoren in een werkplaats.
In de garage wordt alleen gereden door de garagehouder. Zij zetten i.v.m. de veiligheid als enige auto’s op de brug.

Hulp nodig?
Geef in het aanmeldformulier aan of je assistentie nodig hebt van een clublid, of advies van de garagehouder.
Kortom, sleutelen doe je zelf en samen met clubleden van het 240-260 Register èn de 700 Vereniging. De monteurs zijn er voor technisch advies (niet om alle reparaties voor je te verrichten).

Tip
Verdiep je vooraf in de reparatie door middel van onze Nederlandstalige GreenBooks, FAQ of instructiefilmpjes! Of zoek op YouTube.

Aanmelden
Vanaf 30 dagen voor het evenement kan je je aanmelden via onderstaand website formulier.

Afmelden?
Kan je onverhoopt niet komen? Meld je tijdig af! Je betaalt de reeds bestelde onderdelen + verzendkosten aan de garagehouder en dan wordt de onderdelen naar je toegestuurd.

Foto Sleuteldag 2022


U kunt zich niet meer aanmelden.