25 mei 2024 - 09:00
Hazerswoude

Sleuteldag Autobedrijf Van Velzen

“TOP merkspecialist in Volvo”

locatie: Hazerswoude Rijndijk
tijd: 09:00 – 14:00
Sleuteldag bij Autobedrijf Van Velzen,
Rijndijk 75, 2394 AD Hazerswoude-Rijndijk.

Sleuteldag Autobedrijf Van Velzen – Hazerswoude-Rijndijk

Ook dit voorjaar zijn wij samen met de Volvo 700 Vereniging welkom voor een sleuteldag in de Randstad, Hazerswoude-Rijndijk om precies te zijn, bij Autobedrijf Van Velzen, TOP merkspecialist in Volvo.

De planning en coördinatie zoals brugindeling is in handen van de garagehouder i.s.m. de Technische Commissie. Het aantal sleutelplekken is beperkt en wordt toegewezen op volgorde van inschrijving. De brugtijd is in eerste instantie enkele uren per lid.  We starten om 09:00 uur en rond 14:00 ruimen we samen op, zodat iedereen rond 14:30 uur richting huis kan. Wij sturen vooraf een bevestiging van deelname met het tijdstip waarop voor jou een brug is gereserveerd. Om de dag soepel te laten verlopen vragen wij iedereen tijdig aanwezig te zijn. De verse koffie staat klaar en voor de lunch wordt gezorgd.

Gereedschap
Elke sleutelaar dient zelf het benodigde gereedschap mee te nemen. Klepstelplaatjes zijn desgewenst verkrijgbaar bij de coördinator van het Register. Speciaal-gereedschap kan in overleg met de gastheer worden geleend.

Onderdelen
Om er zeker van te zijn dat de benodigde onderdelen en materialen aanwezig zijn, bestel je deze vooraf via het aanmeldformulier.
De week voorafgaand wordt de planning gemaakt en bestelling geplaatst. Onderdelen betaal je rechtstreeks aan de garage.
Eigen materiaal of elders bestelde onderdelen of vloeistoffen laat je thuis, we zijn tenslotte te gast.

Safety first
Draag de juiste kleding, schoeisel, werkhandschoentjes en evt. beschermingsmiddelen die thuishoren in een werkplaats.

Hulp nodig?
Geef in het aanmeldformulier aan of je assistentie nodig hebt van een clublid, of advies van de specialist.
Kortom, sleutelen doe je zelf, samen met andere leden, en de monteurs zijn er voor technisch advies (niet om alle reparaties voor je te verrichten).

Tip
Verdiep je vooraf in de reparatie door middel van onze Nederlandstalige GreenBooks, FAQ of instructiefilmpjes! Of zoek op YouTube.

Aanmelden
Vanaf 30 dagen voor het evenement kan je je aanmelden via onderstaand website formulier. Deadline aanmelding tot ma 20 mei 18.00 uur!

Afmelden?
Kan je onverhoopt niet komen? Meld je tijdig af! Je betaalt de reeds bestelde onderdelen + verzendkosten aan de garagehouder en dan wordt de onderdelen naar je toegestuurd.

 


U kunt zich niet meer aanmelden.