7 oktober 2023 - 08:00
Barneveld

Sleuteldag Volvo Klassiekers Barneveld

Naast de bekende Roestpreventie avonden, organiseren wij weer een sleuteldag centraal in Nederland bij Volvo Klassiekers te Barneveld (Dries Bakkenes).

De planning en coördinatie zoals brugindeling is in handen van de garagehouder i.s.m. de Technische Commissie. Het aantal sleutelplekken is beperkt en wordt toegewezen op volgorde van inschrijving. De brugtijd is in eerste instantie 1 uur per lid.  We starten om 8:00 uur en vanaf 12:30 ruimen we samen op, zodat iedereen uiterlijk om 13:00 uur richting huis kan. (Er is geen uitloop mogelijk). Wij sturen vooraf een bevestiging van deelname met het tijdstip waarop voor jou een brug is gereserveerd. Om de dag soepel te laten verlopen vragen wij iedereen tijdig aanwezig te zijn. De verse koffie  staat klaar en voor de lunch wordt gezorgd.

Gereedschap houden we gescheiden:
Buiten gebruik je gereedschap van jezelf, daarvoor dient elke sleutelaar zelf het benodigde gereedschap mee te nemen.
Binnen gebruik je gereedschap van de aangewezen kar van de locatie. Deze blijft binnen.
Klepstelplaatjes zijn desgewenst verkrijgbaar bij de coördinator van het Register. Speciaal-gereedschap kan in overleg met de gastheer worden geleend.

Onderdelen
Om er zeker van te zijn dat de benodigde onderdelen en materialen aanwezig zijn, bestel je deze vooraf via de webshop van de garagehouder: ( www.allesvooruwvolvo.nl ) of via ons website formulier i.c.m. de aanmelding.
De week voorafgaand wordt de planning gemaakt en bestelling geplaatst. Onderdelen betaal je rechtstreeks aan de garage.
Eigen materiaal of elders bestelde onderdelen of vloeistoffen laat je thuis, we zijn tenslotte te gast.

Safety first
Draag de juiste kleding, schoeisel en evt. beschermingsmiddelen die thuishoren in een werkplaats.

Hulp nodig?
Geef in het aanmeldformulier aan of je assistentie nodig hebt van een clublid, of advies van Dries of Pieter.
Kortom, sleutelen doe je zelf en de monteurs zijn er voor technisch advies (niet om alle reparaties voor je te verrichten).

Tip
Verdiep je vooraf in de reparatie door middel van onze Nederlandstalige GreenBooks, FAQ of instructiefilmpjes! Of zoek op YouTube.

Aanmelden
Vanaf 7 september kan je je aanmelden via het website formulier.

Afmelden?
Kan je onverhoopt niet komen? Meld je tijdig af! Je betaalt de reeds bestelde onderdelen + verzendkosten aan de garagehouder en dan wordt de onderdelen naar je toegestuurd.


U kunt zich niet meer aanmelden.