Naam: Luc Kluijtmans
Lid v/h Volvo register sinds: maart 2009
In functie sinds: april 2019
Ik vind een Volvo 240 – 260 zo leuk omdat:  Als puber al voorgenomen om een Volvo te kopen zodra ik “groot” was. Stond bij ons een late 140 in de straat waar ik helemaal weg van was. Ben qua model niet veel veranderd maar het is uiteindelijk een vroege 240 geworden.
Binnen het bestuur wil ik:  Mijn steentje bijdragen aan de vereniging die ik een warm hart toedraag.

Contact: mail de coördinator Butiken.

Luc doet de Butiken niet alleen. Christ van den Hoven ondersteunt hem en verzorgt de opslag van alle producten én van Meneer Nilsson.

Naam: Christ van den Hoven
Lid v/h Volvo register sinds: 2015
In functie sinds: 2019
Ik vind een Volvo 240 – 260 zo leuk omdat:  het voor mij de mooiste, veiligste, degelijkste, ruimste, comfortabelste, multifunctioneelste, betrouwbaarste, wendbaarste en krachtigste auto is die ik me kan wensen. O ja, ik ben al sinds begin jaren 70 besmet met het Volvo virus dankzij een oom die mij iedere woensdag in zijn Volvo mee nam van Brabant naar Volendam. Toen al Volvo 145 en daar na 245/240. De beste man rijdt nog steeds Volvo en heeft nu zijn 18e nieuwe Volvo gekocht.
Binnen het bestuur wil ik:  Gewoon iets doen voor de club. Ik heb niet veel tijd maar door de Butiken met Luc te delen is het toch mogelijk mezelf binnen de club nuttig te maken.