Naam: Boaz van der Schaaf

Lid v/h Volvo register sinds: VKB september 2012 in Nieuwegein

In functie sinds: Januari 2020, maar ik was al vrij snel officieus actief bij de VKB beursdagen, toerritten, de Volvologisch redactie.

Ik vind een Volvo 240 – 260 zo leuk omdat: het gewoon vierkant de lekkerste is! Van “Hoe  een kind een auto tekent”, tot een icoon voor de 3 decennia waarin hij werd geleverd. Alles voelt “over-engineerd” en degelijk (ondanks de bekende kwaaltjes). Het kameraadschap in ons register draagt daar veel aan bij. Dat alles bij elkaar spreekt mij enorm aan.

Binnen het bestuur wil ik: bereiken dat ik vanuit mijn coördinatierol in de technische commissie (in samenspraak met bevriende zusterclubs) andere leden kan bewegen om samen de technische registertaken uit te voeren. Ik wil dat realiseren door kleinere, overzichtelijke deeltaken te maken, waarvan zo één dan goed is in te passen in jouw werk-/privésituatie. Vele handen maken werk tenslotte leuk en behapbaar! Door op deze wijze taken, (technische) kennis en (organisatie) ervaring te delen, bouwen we aan een flexibele en veerkrachtige basis van de technische commissie!

Voor contact: technisch evenementencoördinator