Oldtimerclubs niet btw-plichtig! - (gearchiveerd)

NB: Dit bericht is gearchiveerd. De inhoud is mogelijk niet meer actueel.

Wij durven het toch wel erg goed nieuws te noemen dat oldtimerclubs niet btw-plichtig worden gesteld! Staatssecretaris Marnix van Rij heeft besloten niet in cassatie te gaan, waarvoor onze hartelijke dank!

Net als andere oldtimersclubs heeft het Volvo 240-260 Register Nederland geen winstoogmerk. Dit besluit helpt #Volvo 240 en 260 rijders en alle oldtimerbezitters met onze passie: het behoud van ons cultureel rijdend erfgoed voor deze en volgende generaties. Dank aan alle betrokkenen, zowel de FEHAC, de BSA Owners Club Nederland en uiteraard de staatssecretaris!
Voor het hele bericht, zie AM Klassiek:

https://amklassiek.nl/geen-extra-belasting-voor-oldtimer-clubs-staatssecretaris-zegt-stop-tegen-rechtszaak/2023/08/10