Het Volvo 240-260 register viert feest! - (gearchiveerd)

NB: Dit bericht is gearchiveerd. De inhoud is mogelijk niet meer actueel.

Jubileumweekend Volvo 240 260 Register

Eindelijk! Pas nu durven we de inschrijvingen vrij te geven.

Wij Volvo rijders zijn pech niet echt gewend, maar nu kwam het gevaarte tot stilstand.

Personeelstekorten bij de beoogde locaties voor zowel het dag- als het avondprogramma dwongen ons terug naar de tekentafel. Maar in het weekend van 22 en 23 oktober gaat het dan toch echt gebeuren!


Na heel wat improviseren zijn wij blij dat wij u het volgende programma kunnen aanbieden:

Zaterdag 22 oktober

14:00 – 16:00: Bezoek aan het Watersnoodmuseum met rondleiding
Samen bekijken we het mooie Watersnoodmuseum. Een rondleiding met een gids wordt u aangeboden door het Register. De entree is op eigen kosten. Met een Museumjaarkaart, een Rotterdampas of een Vriendenloterij VIP-kaart is de entree gratis. CJP-pas houders krijgen korting.                
U vindt het Watersnoodmuseum op de Weg van Buitenlandsepers 5, 4305 RJ Ouwekerk.
Meer informatie over het museum en de entreeprijzen vindt u op de website: https://watersnoodmuseum.nl

18:00 – 22:00 Diner en pubquiz bij het Van der Valk Hotel in Middelburg
Op zaterdagavond vindt het grote 25 jaar Volvo 240 – 260 register feest plaats! In het restaurant van Van der Valk Middelburg nodigen wij u van harte uit, gezamenlijk te genieten van een overheerlijk en gevarieerd buffet! Tijdens het diner houden wij een pubquiz waar u leuke prijzen kunt winnen en ongetwijfeld nog leuke feitjes leert kennen. We zullen ook een toast uitbrengen op de toekomst!

Het buffetdiner kunnen wij aanbieden voor een gereduceerd tarief van 35 euro per per persoon. Kinderen tot 12 jaar betalen 17,50. De drankjes zijn voor eigen rekening. U vindt hotel/restaurant Van der Valk Middelburg aan de Paukenweg 3, 4337 WH Middelburg.

Zondag 23 oktober

En dan de zondag! Het rijden in onze Volvo 200-serie is wat ons verbindt dus op zondag gaan we de jubileumrit rijden.

Deze wordt verreden in het prachtige Zeeland! Land van wind, water en zon! Je zult tijdens deze rit kennis maken met een aantal van de mooiste plekjes die Zeeland te bieden heeft.

En nee, dat zijn écht niet alleen de toeristische hotspots! We verzamelen om 10:00 uur bij Volvo-dealer Cappendijk in Goes en zullen vanaf daar een mooie route volgen die je stuurt langs afgelegen buurtschappen, pittoreske dorpjes, mooie stadjes en prachtige natuur. En natuurlijk is het water nooit ver weg! Op de route zijn er meer dan genoeg plekken om de auto eens even uit te gaan voor een drankje, een lekkere lunch, een strandwandeling of het verkennen van één van de dorpen of stadjes die we bezoeken.

Wij eindigen rond 16:00 uur in Bruinisse, in de hoek van de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland. Het Register biedt u daar twee consumpties aan.

Deelname aan de rit is geheel gratis, inschrijving is verplicht, omdat we voldoende koffie en gebak bij de start willen kunnen aanbieden.

Meld je aan en ontdek één van de mooiste provincies van Nederland!

Verzamel- en startplaats: 10:00 uur Volvo-dealer Cappendijk, Pearyweg 17, 4462 GT Goes.

Inschrijven

Het staat u geheel vrij om zelf een keuze te maken aan welke onderdelen u wel of niet deelneemt. inschrijven is wel verplicht zodat wij weten met hoeveel mensen we bij elke activiteit rekening kunnen houden. Het inschrijven verloopt voor de zaterdag en de zondag apart. Eventuele (hotel)overnachtingen organiseert u zelf.

Aanmelden programma zaterdag 22 oktober: Hier kunt u zich inschrijven voor het bezoek aan het museum en/of aanschuiven bij het diner en de pubquiz,

Aanmelden programma zondag 23 oktober: hier kunt u zich aanmelden voor de toerrit op zondag.

De kosten voor het diner moeten vooraf betaald worden, de drankjes kunt u ter plekke afrekenen in het restaurant. Voor het diner ontvangt u na de aanmelding een mail met een betaallink. Als u de betaling hebt verricht is uw aanmelding definitief.

Aantal deelnemers is per onderdeel beperkt dus wacht niet te lang met inschrijven.
Wij kijken uit naar een feestelijk weekend en hopen op een hoge opkomst! Tot 22 en 23 oktober!
Hebt u vragen over het jubileumweekend, mail dan naar de feestcommissie.