Welk speciaal gereedschap voor de 200-serie wil jij? - (gearchiveerd)

NB: Dit bericht is gearchiveerd. De inhoud is mogelijk niet meer actueel.

<De enquête is heden geopend>
Als je je wel eens hebt verdiept in een werkplaatshandleiding van Olving, Olyslager of de Volvo Groene boeken, dan weet je het als geen ander: “Trek het lager uit met speciaal gereedschap #2709…” Eh.. ja.. Hoe ziet #2709 eruit? Of je hebt wel soortgelijk gereedschap maar met een andere pasvorm. Moet ik dat ding dan toch maar voor die ene keer aanschaffen? Waar haal ik die vandaan, wat kost dat?

Het aantal specialisten neemt gestaag af en daarom is de technische commissie voornemens om ‘speciaal gereedschap’ te verzamelen voor de 200-serie, vóórdat dat bij het oud ijzer beland.
Is het niet voor nu? Dan is het wel voor later!

Ben of ken jij iemand met speciaal gereedschap?

Hier zijn wij zeer in geïnteresseerd! Mail techniek@volvo240-260register.nl. Dit kan ter overname (of als donatie als de persoon ons Register een warm hart toedraagt, bijvoorbeeld met reclame als tegenprestatie).
Het speciaal gereedschap wordt daarna ter beschikking gesteld aan onze leden.

Welk speciaal gereedschap zou jij willen?

Aangezien het Techniek budget niet tot de hemel reikt, aan jou de vraag welk gereedschap het meeste behoefte aan is. Vul de enquête in via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4SwZESrh3Q7kurmNzcM5yLlvVYU5ez-ve6OvrluXYEfkYsg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0