Inschrijving Vårfärd 2022 geopend - (gearchiveerd)

NB: Dit bericht is gearchiveerd. De inhoud is mogelijk niet meer actueel.

Na twee jaren waarin de voorjaarsrit niet door kon gaan, gaan op 24 april van start met de legendarische Vårfärd! Met maximaal 100 equipes gaan we van start op de locatie waar de editie van 2019 is geëindigd, Hill’s Food and Fun in Bergharen. Deze rit wordt georganiseerd in samenwerking met de Volvo Klassieker Vereniging en de Volvo 700 vereniging. Deelname kost 20 euro per equipe (ongeacht het aantal personen in de auto). Het Volvo 240 -260 register draagt per equipe 10 euro bij, zodat je als lid van het register 10 euro per equipe betaald. Aanmelden gaat via de website, bij de aanmelding wordt ook meteen de betaling in orde gemaakt,

Om aan te melden, klik hier.

Tot ziens op 24 april!