Filmopnamen: jouw 240 op het witte doek? - (gearchiveerd)

NB: Dit bericht is gearchiveerd. De inhoud is mogelijk niet meer actueel.

Menigeen heeft zijn Volvo 200 al uitgeleend voor filmopnamen. Superleuk om mee te maken en om jouw wagen op het witte doek terug te zien. Ditmaal doet de Nederlandse Filmacademie in Amsterdam een oproep voor een witte 240 estate!
Zie onderstaand bericht. Wil je deelnemen? Neem dan contact met de productie via onderstaande contactgegevens.
Tip: bel voorafgaand aan deelname jouw verzekeraar of assurantie tussenpersoon met betrekking tot de dekking tijdens filmopnamen.
———————-deze oproep is verlopen——————————–

Hallo allemaal!
Mijn naam is …, ik ben een productie student aan de Nederlandse Filmacademie in Amsterdam. Wij zijn op dit moment bezig met de productie van een derdejaars film ‘Onvast’. Voor deze film zijn wij op zoek naar een witte Volvo 240. Omdat wij een studentproductie zijn hebben wij helaas een klein budget om mee te werken. Vandaar dat ik dit berichtje plaats. Bent u geïnteresseerd om voor één dag uw auto te lenen aan ons? Uw auto kan op deze manier stralen op het witte doek! De draaidag zal ergens tussen 10 en 14 juni zijn en de locatie is in Noord-Holland. U kunt zelf de auto er naartoe rijden maar wij kunnen ook zeker iemand regelen die de auto ophaalt en weer terug brengt aan het eind van de dag.

Hier is nog een korte synopsis van de film: ‘Onvast’ is het verhaal van een Gronings gezin in een huis dat op instorten staat door de aardbevingen, veroorzaakt door de gaswinning. Met elke beving ontstaat er niet alleen een nieuwe scheur in het huis, maar ook een nieuwe scheur binnen de familie. De dochter, Marleen, is 17 en wil uit huis, om te gaan studeren in Amsterdam. Haar vader, Tjeerd, ziet het als verraad dat zij in deze tijd van crisis overloopt naar Amsterdam; het symbool voor de arrogante Randstad die profiteert van de gaswinning. Josje, de moeder, probeert het gezin zo veel mogelijk bij elkaar te houden. Ze twijfelt echter hoe lang ze die verbindende rol kan volhouden. We volgen het gezin op een dag waarop een inspecteur van de NAM langskomt. De NAM inspecteur is een jonge Amsterdammer. Zijn komst zet alle verhoudingen in het gezin op scherp. Gedurende de dag is het de vraag of het gezin bij elkaar zal blijven of in zal storten onder de situatie. De film zal rond de 12 minuten duren. Als u nog vragen heeft kunt u mij bereiken via de onderstaande contactgegevens. Ik hoop dat we wat kunnen regelen en ik hoor graag een reactie terug!

Met vriendelijke groet,
…@gmail.com
T: 06-…
——————————–deze oproep is verlopen——————————–

Bron: https://www.facebook.com/groups/413821958679304/permalink/4342024455859015/