Voorzichtig weer van start! - (gearchiveerd)

NB: Dit bericht is gearchiveerd. De inhoud is mogelijk niet meer actueel.

Wat een jaar maken we met zijn allen mee. Waar we aan het begin van het jaar nog spraken over een overvolle agenda voor het register, werd het een jaar waarin bijna alles geannuleerd moest worden. De beperkingen rondom de bestrijding van het coronavirus maakten dat noodzakelijk.

Hoewel de ontwikkeling van corona de laatste weken weer wat sterker lijkt te zijn, is er inmiddels wel de ruimte om, binnen de grenzen van de RIVM richtlijnen, kleine evenementen te organiseren. En dat gaan we dan ook doen!

De komende maanden staan op de agenda:

  • 27 september Nazomertocht
  • 11 oktober: Herfsttocht
  • 24 oktober: Sleuteldag
  • 7 november: Nachtrit met de Volvo 700 vereniging

Aanvankelijk was besloten om op 6 oktober alsnog een ALV te organiseren. Voortschrijdend inzicht maakt dat het verstandig is dat het Dagelijks Bestuur terugkomt op dat besluit. De ALV wordt doorgeschoven naar 2021. Veiligheid en gezondheid gaan voor alles.

Voor de toerritten en de sleuteldag is de inschrijving geopend. Deze tochten staan op de evenementenagenda. Vanwege de coronabeperkingen moeten we strikter omgaan met het aanmelden voor evenementen dan normaal. Aanmelden voor een evenement kan enkel en alleen via de website en de datum die daar als sluitingsdatum wordt genoemd is hard. Dat heeft alles te maken met de afspraken die wij moeten maken met de restaurants/garages waar wij met zo’n evenement te gast zijn. Niet tijdig aanmelden = niet meedoen.

Wat natuurlijk blijft is de gezelligheid! Weliswaar op anderhalve meter, maar we kunnen elkaar weer ontmoeten en eindelijk samen de geliefde 200’s de sporen geven!