Dagje Friesland en Oud Beijerland - (gearchiveerd)

NB: Dit bericht is gearchiveerd. De inhoud is mogelijk niet meer actueel.
Een volle bus!

27 juni was een hele werkdag voor bestuur en commissieleden: ‘s Ochtends om 9 uur bij Luc Kluijtmans om samen in een door Luc geleende bestelauto naar Friesland te rijden; Jacob Wink heeft jarenlang voortreffelijk de Butiken verzorgd en had de hele opslag al leeggehaald en naar beneden gesjouwd: zo’n anderhalve kuub vele jaargangen en edities van Volvologisch, boeken, naslagwerken, folders en ander Butikenspul. Na het inladen hebben we genoten van de gastvrijheid met een heerlijke lunch bij Jacob en zijn vrouw Marlies. Hierna de lange weg terug naar het Brabantse land waar ons Butiken commissielid Christ van den Hoven ons met verse koffie en lekkers stond op te wachten! Weer alles uitgeladen en opgeslagen in de loods waar mr. Nilsson staat. Alles centraal en bij elkaar!

Bestuur en commissieleden van het Volvo 240-260 Register: Sterk in samenwerk!

Alleen lukt het niet;Samen altijd en wel zo gezellig.

Maar dat is nog lang niet alles: terwijl Luc en Peet naar Jacob reden en hierna naar Christ…

Waren ook beide voorzitters Jan en Wim Kelderman op pad voor ons cluppie: zij waren al vroeg op weg naar Jaap van Oudheusden, onze evenementencoördinator om het opengewerkte red block op te halen en te verplaatsen naar Swedish Collection in het Bomencentrum in Baarn. Ronald Wassink had dit met Hans Blokzijl zo kunnen organiseren waardoor ons red blok nu hoog en droog staat tussen al het andere moois.

En zo waren velen van ons vandaag actief voor het Register:

Voor en door leden!