Stukken ALV 2019 verzonden - (gearchiveerd)

NB: Dit bericht is gearchiveerd. De inhoud is mogelijk niet meer actueel.

Zaterdagmiddag 4 mei zijn de stukken verstuurd voor de ALV 2019 die komende woensdag wordt gehouden. Heb je je nog niet aangemeld, doe dat dan via de site.

Mocht je de mail niet hebben ontvangen kijken dan in je spam map. Als de mail ook daar niet in is beland dan kan het zijn dat wij een verkeerd mailadres van je hebben. Van een aantal leden hebben wij foutmeldingen ontvangen omdat het bij ons bekend mailadres niet meer bestaat of dat de mailbox van de ontvanger vol is. Omdat wij uit kosten oogpunt zo weinig mogelijk per post communiceren is het van groot belang dat wij je goede mailadres hebben. Is dit onlangs gewijzigd en heb je dat nog niet doorgegeven, doe dat dan alsnog door een mail te sturen naar de ledenadministratie.
Heb je de stukken niet ontvangen, stuur dan een mail naar de webmaster.

Graag zien we je woensdag in Meteren!