Zomaar een dag in Zuid Beijerland… - (gearchiveerd)

NB: Dit bericht is gearchiveerd. De inhoud is mogelijk niet meer actueel.

Al jarenlang steekt het Volvo 240 – 260 register veel tijd en energie in een professionele uitstraling van de vereniging. De stands op bijvoorbeeld de VKB (binnen) en het Volvotreffen in Best (buiten) zien er altijd piekfijn uit. De afgelopen jaren is de verzameling banners, vlaggen, fotoplaten en enorme fotodoeken voor de achterwanden behoorlijk gegroeid. Zo groot dat het tijd werd om alles eens te inventariseren. Maar zeker ook om het opbouwen van bijvoorbeeld de fotowanden goed te documenten zodat straks elk lid het eenvoudig moet kunnen opzetten. Afgelopen zaterdag togen Peet Kisters, Kees Aelberts en Wijnand Stinissen naar Jaap van Oudheusden naar Zuid Holland om alles te inventariseren, op te meten en op foto vast te leggen. Het werd een drukke, gezellige en welbestede dag. De komende periode wordt gewerkt aan de handleidingen van alle spullen zodat het opbouwen van de stands steeds eenvoudiger wordt en minder tijd kost.

Een kleine impressie:

De mooie loods waar alle materialen van de vereniging opgeslagen liggen.

 

 

 

 

Alle buizen van de verschillende fotowanden zijn bij elkaar gezocht, ingemeten, gecodeerd en gewogen.

 

 

 

 

Alles is gecodeerd…

 

 

 

 

Controle of alles nog compleet is…

 

 

 

 

Opbouwen en in de computer vastleggen…

 

 

 

 

 

Er zijn foto’s gemaakt voor de opbouwinstructie’s…

 

 

 

 

 

Check, check, dubbel check…

 

 

 

 

 

 

 

Na afloop even genieten van het prachtige uitzicht over de Haringvliet. Het was een drukke maar welbestede dag!