Gezocht en gevonden: stallingsruimte voor Meneer Nilsson - (gearchiveerd)

NB: Dit bericht is gearchiveerd. De inhoud is mogelijk niet meer actueel.

Zoals eerder gemeld, waren we op zoek naar een nieuw onderkomen voor Meneer Nilsson, de mobiele opslag en rijdende reclamezuil van het Volvo 240-260 Register. Met dank aan een aantal tips en contacten hadden we uiteindelijk keuze uit een paar locaties waar de aanhanger voorlopig kan blijven staan. Registerlid Mark Roos bood aan dat de kar bij hem onderdak kon krijgen onder erg gunstige voorwaarden. En daar zijn we erg blij mee! Vandaag was de dag dat Nilsson van Elshout (Brabant) naar Zeewolde (Flevoland) is verplaatst en alle losse spullen die ook in de opslag stonden, staan vanaf nu professioneel opgeslagen bij een vestiging van AllSafe. Wim en Jan Kelderman, Luc Kluijtmans en Wijnand Stinissen hebben er voor gezorgd dat alles verhuisd is. En we kunnen zeggen, het was weer een erg gezellige dag! Met speciale dank aan Christ van de Hoven voor de opslag van Nilsson gedurende de afgelopen jaren!

De initiële oproep:
Wie kent hem niet, Meneer Nilsson, de geweldige aanhanger van het Volvo 240-260 register. Meneer Nilsson herbergt alle spullen die we nodig hebben om het Register zo professioneel mogelijk te presenteren bij beurzen, bijeenkomsten, toertochten en sleuteldagen.

Echter, over anderhalve maand raakt hij dakloos. Daarom zijn we, met enige spoed, op zoek naar ruimte om de aanhanger te kunnen stallen.

Waar moet de opslag aan voldoen?
De ruimte moet In ieder geval afgesloten, droog en het liefst verwarmd zijn, maar dat laatste is niet noodzakelijk. Vorstvrij wel. En het is handig als de aanhanger op afroep opgehaald kan worden.

Daarom een oproep aan alle leden: wie heeft ruimte, of weet ruimte waar we de aanhanger kunnen stallen? Bij voorkeur in het midden van het land, maar elke locatie is bespreekbaar. Heb je een tip, mail dan onze voorzitter, Jan Kelderman.