Nieuwjaarsbijeenkomst 2019

Ook in 2019 is er weer een traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst gepland, en wel op Landgoed Groot
Kievitsdal in Baarn. Namens het bestuur van het Volvo 240-260 Register nodigen wij je van harte uit voor 
op zondag 27 januari 2019. Aanmelden kan hier.

Tip!

Aangezien veel leden het leuk vinden om op zo’n dag een toerrit te rijden, hebben we een hele leuke tip: Maak er een dagje uit van! Rij voorafgaand aan de nieuwjaarsbijeenkomst de nabij gelegen Heuvelrugroute (of een deel daarvan) van de ANWB. Een prachtige route over de Utrechtse Heuvelrug. Op de kaart op de achterzijde van de flyer die bij de laatste Volvologisch is gevoegd kun je de route in beeld zien en ook de locatie van de nieuwjaarsbijeenkomst is daarop aangegeven. Je kunt dan zelf plannen om te eindigen bij Landgoed Groot Kievitsdal. De route staat op de site van de ANWB maar de pdf kan ook gedownload worden door op de afbeelding te klikken.