Volvo Klassiekerbeurs

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 22/09/2018 - 23/09/2018
10:00 am - 5:00 pm

Locatie
Autotron

Categorieën


Ook dit jaar kunt U voor al Uw Volvo zaken weer terecht op de Volvo Klassiekerbeurs.Net als de afgelopen jaren wederom in het Autotron in Rosmalen, let op: dit jaar in het voorlaatste weekeinde van september!!.
Ook in 2018 weer een veelomvattend en voor iedereen uitermate interessant beursthema:

 “Aan het werk!”

Onder het motto “aan het werk” wordt op de VKB 2018 veel aandacht gegeven aan het gebruik van de Volvo’s voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan een taxi, politiewagen, ambulance, brandweer, een Volvo voor de laatste rit, takelwagen, noem het maar op!

Ook dit jaar weer ruime aandacht voor de kinderhoek, laat Uw kinderen verrassen tijdens de beurs.

De Evenementregeling maakt het ook in 2018 weer mogelijk met Uw voertuig van 15 jaar en ouder waarvoor een schorsing geldt, toch gebruik te maken van de openbare weg om de VKB te bezoeken.

Deze mogelijkheid en het gratis typegewijs parkeren maakt een bezoek aan de VKB 2018 in uw Volvo klassieker extra aantrekkelijk!

Het beursteam vraagt Uw medewerking en roept eenieder op zijn/haar ervaringen en belevenissen met de klassieke Volvo op de beurs uit te dragen en zo een nieuwe invulling aan het jaarlijkse thema te geven.

Verder natuurlijk onder andere:

  • Verkoop van Volvo auto’s, onderdelen en verwante artikelen
  • Uitgebreide presentatie van de Volvo-verenigingen en de Saab Club Nederland
  • Technische informatie over Uw Volvo
  • Bijzondere Volvo’s en interessante modificaties
  • Voorlichting, taxaties en demonstraties
  • Uitgebreide Volvo tentoonstelling op de parkeerplaats
  • Kinderactiviteiten/Jeugdactiviteiten. . De jeugd kan als vanouds terecht in de kinderhoek die dit jaar een ietwat andere opzet krijgt.
  • En natuurlijk veel collega Volvo liefhebbers uit binnen- en buitenland

Zet 22 en 23 september 2018 in Uw agenda!

U bent als bezoeker of als deelnemer van harte welkom op de grootste Volvo klassieker beurs van Europa. De beurs is geopend op zaterdag 22 september van 10.00 tot 17.00 en op zondag 23 september van 10.00 tot 16.00. U hoeft hiervoor geen lid te zijn van een Volvo vereniging, iedere belangstellende is welkom. Entree € 10,00; kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Parkeren voor Volvo’s en Saabs gratis.