Sleuteldag & Taxatie Schmidt

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 21/04/2018
10:00 am - 4:00 pm

Locatie
Carlo Schmidt

Categorieën


locatie: Gemert
tijd: 10:00 tot: 16:00
|
Sleuteldag bij Carlo Schmidt,
Amer 17, 5422 VP Gemert.

De monteurs van deze garage beschikken over uitgebreide kennis van de 200-serie en zijn tevens gespecialiseerd in de V6 PRV-motoren.

We starten om 10.00 uur met koffie en gebak en eindigen om 16:00 uur. Aan de leden die zich hebben ingeschreven wordt door Carlo Schmidt een lunch aangeboden. Dit keer organiseren we deze sleuteldag in samenwerking met de Volvo 700-vereniging.

Wij verzoeken u benodigde onderdelen en materialen vooraf te bestellen via het register bij inschrijving op de website en geen elders gekochte materialen te gebruiken tijdens deze sleuteldag.

Het is tijdens deze dag mogelijk om uw auto te laten taxeren door een beëdigd taxateur die gespecialiseerd is in Volvo`s van de 200-serie. Uitsluitend tijdens deze dag betalen leden het gesubsidieerde tarief van € 80 voor een taxatie met erkend beknopt taxatierapport.

Indien u aangeeft met een geschorst voertuig te komen wordt voor dit kenteken ontheffing aangevraagd bij de Belastingdienst, zodat u voor deelname aan deze sleuteldag gebruik kunt maken van de openbare weg.

De inschrijvingstermijn is gesloten.