Sleuteldag Nordicar met de 700 vereniging en 140 register

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 22/06/2019
9:00 am - 3:30 pm

Locatie
Nordicar

Categorieën


Dit jaar wordt de sleuteldag bij Nordicar samen met de 700 vereniging en het 140 register georganiseerd. 

De eerste sleuteldag op 30 maart werd zeer druk bezocht. De inschrijving moeste zelfs enkele weken van tevoren worden gesloten. Wacht dus niet te lang met je aanmelding voor deze tweede sleuteldag bij Nordicar op 22 juni. 

De opzet van de sleuteldag is gewijzigd. Nordicar biedt onze leden samen met het 140/164-register en de Volvo 700-vereniging vier keer per jaar de gelegenheid om in hun werkplaats aan de eigen auto te sleutelen.  Daarnaast wordt een workshop georganiseerd waarin  aan (beginnend) sleutelaars uitleg wordt gegeven over een aspect van het onderhoud aan de 200-serie en vervolgens wordt gedemonstreerd hoe een bepaalde reparatie of onderhoudsklus wordt uitgevoerd.  

Het thema van 22 juni is “wielgeometrie en ophanging”. We willen deze dag iedereen in de gelegenheid stellen om de uitlijning van de auto te laten controleren. Dat doen we kosteloos. Daarna is er eventueel gelegenheid om zelf de stuurkogels te vervangen als het nodig is en te zorgen dat alles gangbaar is. In een tweede fase kan later op de dag de uitlijning afgerond worden en dat kost  € 25,-. 

De planning en coördinatie zoals brugindeling is in handen van Nordicar. Het aantal sleutelplekken is beperkt en wordt toegewezen op volgorde van inschrijving. Voor de workshop geldt in principe geen maximum.  We starten om 8:00 uur en eindigen om 16:00 uur. Nordicar stuurt vooraf een bevestiging van deelname met het tijdstip waarop voor jou een brug is gereserveerd. Om de dag soepel te laten verlopen vragen wij iedereen tijdig aanwezig te zijn. Voor koffie en de lunch wordt gezorgd.

Elke sleutelaar dient zelf het benodigde gereedschap mee te nemen. Klepstelplaatjes zijn desgewenst verkrijgbaar bij de coördinator van het register. Om er zeker van te zijn dat de benodigde onderdelen en materialen aanwezig zijn, adviseren wij deze vooraf te bestellen bij Nordicar (072 – 5718544 of parts@nordicar.com). Gedurende de dag is er technische ondersteuning door een monteur van Nordicar. Het onderdelenmagazijn is op zaterdag de gehele dag geopend.

De inschrijvingstermijn is verstreken, de dag is volgeboekt.