Geannuleerd: Sleuteldag A.Janse

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 23/06/2018
9:00 am - 3:00 pm

Locatie
A.Janse

Categorieën


Helaas kan de sleuteldag op 23 juni bij Janse in Elburg niet doorgaan vanwege persoonlijke omstandigheden bij de gastheer. Volgend jaar zijn we weer van harte welkom.

 

locatie: Elburg
tijd: 09:00 tot: 15:00
|
Sleuteldag bij Autobedrijf A. Janse,
Havenkade 2, 8081 GP Elburg.

In samenwerking met de Volvo 700-vereniging organiseren we opnieuw een sleuteldag op deze mooie locatie aan de haven van Elburg. De vorige edities trokken veel `dagjesmensen`, dus schrijf u tijdig in!

We starten om 9:00 uur en eindigen om 15:00 uur. Voor koffie met gebak wordt gezorgd. Voor degenen die zich hebben ingeschreven is tevens een lunch.

U dient zelf het benodigde gereedschap mee te nemen. Klepstelplaatjes zijn verkrijgbaar bij de coördinator van het register. Er is geen technische ondersteuning vanuit de garage beschikbaar, dus enige zelfredzaamheid is gewenst. Of neem iemand mee die u kan helpen met lastige klussen.

Indien u aangeeft met een geschorst voertuig te komen wordt voor dit kenteken ontheffing aangevraagd bij de Belastingdienst, zodat u voor deelname aan deze sleuteldag gebruik kunt maken van de openbare weg.